Oberig IT Partnership Meeting

В четвер, 22-го березня відбулась зустріч для ключових партнерів ValueAdd-дистриб’ютора “Oberig IT”. Подію було названо «Oberig IT Partnership Meeting» та для проведення було обрано неординарне місце – “Varvar Bar”, що зіграло свою роль та підтримало дружню атмосферу під час виступів.

З метою підтримки проектів своїх партнерів компанія проводить технічні консультації, презентації для замовників, бере участь в пілотних проектах та проводить технічне навчання. Важливим для партнерів є також захист угод як на рівні виробника, так і на рівні дистриб’ютора, сумісний з партнером маркетинг у формі організації заходів та промоакцій для замовників, про все це розповів на зустрічі Павло Назаревич, директор з розвитку бізнесу, та познайомив нас із своєю командою.

Цікаво було дізнатись про компанію Symantec – глобальну найбільшу мережу аналізу кіберзагроз від Олександра Батуревича. Він зумів розповісти про головні продукти компанії, такі як Symantec Endpoint Protection, Messaging Gateway, Data Center, Advances Threat Protection, Data Loss Prevention, та головне він пояснив наскільки на сьогоднішній день необхідними для банків є ці продукти, адже Постанова Національного Банку України №95 зробила необхідним шифрування, захист поштових сервісів та периметру, контроль привілейованих користувачів, захист критично важливих серверів та інші засоби захисту інформації.

“Oberig IT” познайомив своїх партнерів з компанією, що наголошує на важливості резервного копіювання для кожного – “Arcserve”. Нас ознайомили з такими продуктами як: arcserve UDP, UDP Archiving, Backup, RHA. А Станіслав Похилько розповів про Wheel Systems FUDO PAM, пояснив через які помилки необхідно використовувати Wheel FUDO PAM (систему контролю та управління привілейованими користувачами), як вона працює, можливості автентифікації та особливості системи.

Зустріч була плідною та дуже пізнавальною для спеціалістів компанії MO Group. Ми вдячні компанії “Oberig IT” за можливість розширити свій кругозір, дізнатись про нові продукти провідних вендорі та поспілкуватись з колегами в дружній атмосфері.

Об авторе: Alyona

оставьте ответ

Ваш электронный адрес не будет опубликован.