Sophos Email Gateway – простий захист для сукупності проблем

Цільові загрози та фішингові атаки не мають жодних шансів із використанням прозорої фільтрації електронної пошти.

Часи, коли люди надсилали один одному написані від руки листи пройшли. На зміну паперу та ручці прийшли монітор та клавіатура, поштові скриньки із залізних перетворилися на електронні, а передача повідомлення займає лічені секунди. Можливість втратити лист та загрози того, що посильний відкриє конверт та прочитає інформацію, яка міститься у ньому, існували завжди. Проте зараз здійснити крадіжку інформації та інші злочинні дії з поштою стало набагато легше – все це можна зробити анонімно і сидячи вдома – надіслати повідомлення з посиланням на небезпечний сайт, перехопити лист чи поширювати від ім’я користувача повідомлення зі шкідливим вмістом.

Звичайно, на 100% неможливо захиститися від будь-якого роду загроз. Але Sophos Email Gateway здатен набагато покращити захист Вашої електронної пошти.

Прогресивний Захист

Захист користувачів від найновіших загроз інформаційній безпеці, загроз викрадення паролів чи навіть викрадення коштів шляхом здійснення шахрайств з банківськими картками. Жодна загроза не зашкодить продуктивності користувачів – Sophos Email Gateway перехоплює всі листи, які мають підозрілий вміст, зображення чи URL-адреси.

Використання найновішої антивірусної та антифішингової технології, яка оновлюється в режимі реального часу для виявлення щойно створених загроз, забезпечить цілодобовий захист даних. Це рішення блокує небажаний вміст повідомлень за допомогою стандарту MIME, який описує передачу різноманітних типів даних по електронній пошті, та з застосуванням фільтрів типу даних.

Sophos Sandstorm

Sophos Sandstorm – це додаток, який розширює можливості традиційної системи безпеки та забезпечує покращений захист від різного виду загроз та прискорює процес їх виявлення. Sandstorm є доповненням до Sophos Email Appliance, яке дозволяє оперативно та безпомилково виявляти, блокувати та реагувати на загрози. Все це стає можливим з використанням так званої хмарної «пісочниці» нового покоління.

Захист від фішингу

Завдяки багаторівневому підходу, Sophos Email Appliance забезпечує покращену протидію спаму та фішинговим атакам. Захист Sophos Time-of-Click блокує шкідливі URL-адреси електронної пошти та, щоб повністю захистити користувача від прихованих та фішингових атак, перевіряє кожну URL-адресу в кожному повідомленні електронної пошти. Підтримка SPF, DKIM та DMARC забезпечує перевірку кожного посилання, та у разі, якщо його репутація ненадійна, перехід за цим посиланням блокується.

Простий менеджмент

Всі рішення від Sophos надзвичайно прості у використанні і Sophos Email Appliance не виключення. Повний контроль над всіма функціями безпеки, які вам потрібні, відбувається з однієї точки та без жодної складності.

Компанія Sophos завжди удосконалює інтерфейс своїх рішень. Користувачам більше не доведеться звертатись до інструкції кожного разу, коли, наприклад, необхідно обновити політику чи змінити будь-який параметр. Для виконання дії їм знадобиться лише декілька кліків.

Ефективний антиспам

Захист вхідних повідомлень від спаму та фішингових атак.

  • Функція фільтрування блокує 90% спаму на шлюзі, перш ніж він почне використовувати мережні ресурси
  • Система антиспам ловить решту загроз, включаючи найновіші фішингові атаки
  • За допомогою передових методів виявлення спаму на десятках мовах, фільтруються вхідні електронні листи

Прозорі DLP і шифрування

Шифрування та цифровий підпис конфіденційної електронної пошти запобігає непередбачуваному витоку даних та дозволяє легко дотримуватися вимог політики, використовуючи передові технології DLP та шифрування.

Вміст повідомлення та додатки до нього автоматично перевіряються на наявність конфіденційних даних. Користувачі мають можливість власноруч встановлювати політики та фільтри, які визначають блокувати повідомлення чи ні. Крім того, користувачі мають можливість шифрувати електронні листи самостійно за допомогою додаткового плагіна Outlook.

Унікальне SPX шифрування дозволяє користувачам керувати своїми зашифрованими поштовими повідомленнями у будь-який зручний для них спосіб – в Інтернеті чи офлайн, в комп’ютері або в мобільному – це не має значення. Дане шифрування електронної пошти є чи не найпростішим з представлених на ринку рішень для користувачів та адміністраторів.

Повний інформаційний звіт

Вбудована у Sophos Email Appliance звітність дає змогу керівнику точно знати, що відбувається з його користувачами. Швидке виправлення проблем та формування власної політики допомагає захищати дані користувачів та підвищувати продуктивність мережі без жодних зусиль. Докладні звіти зберігаються локально та робота з ними не потребує ніяких додаткових інструментів.

Дані з використання веб-трафіку та будь-якої іншої активності вказуються на графіку потоків даних. Завдяки функції анонімізації звітів, імена користувачів не відомі загалу, а якщо ж необхідно відключити цю функцію, то використовується правило подвійного контролю.

 

Компанія MO Group є надійним партнером компанії Sophos вже не перший рік. Спробуйте будь-яке рішення від Sophos і Ви переконаєтесь в тому, що вони недарма займають лідируючі позиції серед платформ із захисту кінцевих точок, мереж та поштових серверів.

Тестову версію продукту Sophos Email Appliance  (30 днів) Ви можете завантажити за посиланням з офіційного сайту компанії Sophos.

Інші рішення від компанії Sophos:

  1. Sophos Intercept X
  2. Sophos EndPoint Protection
  3. Sophos XG Firewall
  4. Sophos UTM (iNUS Capsule)
  5. Sophos SafeGuard Encryption

Пишіть нам, і ми проконсультуємо Вас, проведемо у Вас пілотний проект, надамо інформацію про всі ціни і терміни виконання робіт та захистимо Вашу інформацію!

Замовити рішення

Якщо у Вас виникли питання, звертайтесь за номером  +380 50 705 82 24 та +380 67 589 42 70 або по електронній пошті sales@mogroup.com.ua для отримання додаткової інформації.

Даний матеріал підготовлений спеціалістами MO Group на базі публікацій закордонної преси.

Об авторе: Anastasia

оставьте ответ

Ваш электронный адрес не будет опубликован.