Безпомилкове сканування кінцевих точок з Sophos Clean

Компанія MO Group вже декілька років є партнером Sophos №1 в Україні. Ми обираємо найкращі продукти, в якості яких не сумніваємось. Сьогодні пропонуємо Вашій увазі рішення для захисту кінцевих точок від Sophos – Sophos Clean. Бездоганне сканування забезпечує виявлення шкідливого програмного забезпечення (далі – ПЗ), яке уповільнює роботу Вашого комп’ютера та загрожує збереженню Ваших даних.

Що Ви втрачаєте?

Чи можете Ви з впевненістю сказати, що Ваш захист кінцевих точок дійсно працює? Звичайний антивірус может пропустити безліч вірусів або навіть «не зрозуміти», що на на систему була здійснена атака із-зовні. З Sophos Clean Ви можете робити додаткове сканування, шукати порушення безпеки та позбуватись від них.

“Наступне покоління” розпізнавання загроз

Sophos Clean призначений для виявлення вірусів, троянів, руткітів, шпигунських програм та іншого зловмисного програмного забезпечення на сучасних та повністю захищених комп’ютерах. Технологія «нового покоління» застосовується для протидії новітньому шкідливому ПЗ.

Інсталяція не обов’язкова

Sophos Clean – це сканер для виявлення шкідливого ПЗ, який важить лише 11 Мб та не потребує інсталювання. Його можна запустити з USB накопичувача, сd чи dvd диску або з мережного сховища – це дуже добре в тому випадку, якщо шкідливе ПЗ призначене для маніпулювання встановленим антивірусним ПЗ та його оновленнями.

Як це працює?

«Second Opinion Scan»

Він не схожий на Ваш звичайний інструмент для очищення від вірусів. Замість того, щоб покладатися на сигнатури, Sophos Clean досліджує дані для інтелектуальної обробки та аналізує зібрану інформацію. Такий підхід (без використання сигнатур) дозволяє сканеру виявляти, які файли поводяться та виглядають як шкідливе ПЗ.

Дослідження

Він призначений для виявлення вірусів, троянів, руткітів, шпигунських програм та іншого шкідливого ПЗ на сучасних та повністю захищених комп’ютерах. Sophos Clean шукає нове, щойно створене ПЗ, ПЗ нового покоління та зловмисне ПЗ яке ще не має сигнатур, які ідентифікують його.

Виправлення

Sophos Clean усуває стійкі загрози в операційній системі та замінює «заражені» ресурси Windows системи оригінальними, безпечними версіями цих ресурсів. Спроби повторного зараження активно блокуються доки процес очистки від загрози не буде завершено.

 

Замість того, щоб шукати стандартні атрибути шкідливого ПЗ, Sophos Clean шукає його нетипові властивості. Радикально змінити поведінку свого шкідливого ПЗ для авторів набагато важче, аніж змінити його статичні властивості. Поєднуючи криміналістичний, поведінковий та колективний пошук, Sophos Clean залишається єдиним найбільш ефективним рішенням для боротьби з новим швидкозмінним та стійким до виявлення шкідливим ПЗ.

Взаємодія з іншими антивірусами

Надійний захист від вразливостей нульового дня (Zero-Day)

Zero-Day – термін, що позначає вразливості, а також шкідливі програми, проти яких ще не розроблені захисні механізми. Sophos Clean працює як окремий сканер шкідливих програм, який можна вмикати у будь-який час, на вимогу. Використання його разом з Вашим існуючим антивірусом допоможе розкрити зловмисне ПЗ нового покоління, яке не має сигнатур для його негайного виявлення.

Сумісне використання з Sophos Endpoint

Найкращий спосіб захистити себе – використовувати найкращий захист із всіх доступних. Технологія наступного покоління Sophos Endpoint (для захисту кінцевих точок) є складною, але вона легко співпрацює з Sophos Clean і їх взємодія забезпечує бездоганний захист Ваших кінцевих точок.

Спробувати тестову версію Sophos Clean

Пишіть нам, і ми проконсультуємо Вас, проведемо у Вас пілотний проект, надамо Вам інформацію про всі ціни і терміни виконання робіт та захистимо Вашу інформацію!

Інші рішення від компанії Sophos:

  1. Sophos Intercept X
  2. Sophos EndPoint Protection
  3. Sophos XG Firewall
  4. Sophos UTM (iNUS Capsule)
  5. Sophos SafeGuard Encryption
  6. Sophos Mobile
  7. Sophos Email Gateway
  8. Sophos Home

Замовити рішення

Отримати додаткову інформацію Ви можете також за номером  +380 50 705 82 24 та +380 67 589 42 70 або по електронній пошті sales@mogroup.com.ua

Даний матеріал підготовлений спеціалістами компанії MO Group на базі закордонних публікацій.

Об авторе: Anastasia

оставьте ответ

Ваш электронный адрес не будет опубликован.