Досягти розширеного веб-захисту просто з Sophos Web Gateway

Скільки часу Ви проводите в Інтернеті? А чи знаєте Ви, що більшість шкідливого програмного забезпечення потрапляє на Ваш пристрій саме через глобальну мережу? Захистіть свої дані та персональні дані користувачів Вашої локальної мережі, використовуючи рішення від компанії Sophos, партнерами якої є компанія MO Group.

Рішення забезпечує максимальну безпеку в Інтернеті, простоту керування та легкість розуміння. Sophos Web Gateway – це ефективний, доступний за ціною та легкий у роботі веб-захист з блискавичним виконанням, що не уповільнює роботу користувачів.

Розширений захист

Отримайте найсучасніший захист від програм-вимагачів та цільових загроз.

Sophos Sandstorm

Нове рішення Sophos Sandstorm розширює стандартну безпеку, щоб посилити захист від зловмисного програмного забезпечення, цілеспрямованих атак та забезпечує їх аналіз. Sandstorm доповнює Sophos Web Appliance для швидкого та точного виявлення, блокування та реагування на загрози за допомогою потужної технології ізольованого програмного середовища на основі хмарних технологій наступного покоління.

SophosLabs Threat Intelligence

Потужний захист від шкідливого програмного забезпечення, яке може потрапити на Ваш пристрій через Інтернет. Захист відбувається шляхом постійного та цілодобового дослідження загроз та використання вдосконаленої автоматизації для виявлення та попередження новітніх загроз.

Advanced Web Malware Protection

Рішення від Sophos базуються на передових технологіях, такі як емуляція JavaScript в режимі реального часу, аналіз поведінки, перевірка контексту, а також динамічний аналіз URL-адреси для HTTP та HTTPS трафіку.

Live Web Protection

Нові шкідливі програми створюються чи не кожну хвилину. SophosLabs надає постійні розвідувальні відомості про нові веб-сайти із зловмисним програмним забезпеченням, фішингові та розповсюджувальні ресурси, а також анонімні проксі-сервери та інші ризиковані сайти. Мережа Live Protection дозволяє рішенням від Sophos забезпечувати оновлення даних про загрози в режимі реального часу.

Легкий у використанні

Веб-захист від Sophos є досить простим навіть для звичайних користувачів: від розгортання до щоденного управління та підтримки.

  • Легке розгортання

Ви переконаєтесь, що Sophos Web Appliance рішення швидко встановлюється, легко налаштовується та так само швидко запускається, включаючи легку у використанні AD синхронізацію.

  • Легкий менеджмент

Sophos Web Gateway сконфігуровано таким чином, що всі щоденні процедури робочого процесу стали не лише інтуїтивно зрозумілими, але й весь процес керування рішенням став більш оптимізований. Налаштування політики чи підготовка звіту – все це потребує лише кілька кліків.

  • Віддалене стеження

За допомогою унікальної служби від Sophos Ваш пристрій ретельно контролюється цілодобово. Якщо у Вас виникла проблема з Вашим Sophos Web Appliance, служба підтримки, ймовірно, знатимемо про це перш ніж Ви їй зателефонуєте і вже буде вживати заходи по усуненню проблеми.

Захист скрізь

Для кожного користувача, на кожному пристрої, де б вони не були.

Sophos Web Appliance працює з усіма кінцевими точками Sophos Secured Windows, щоб забезпечити повний захист Інтернет ресурсів для користувачів поза межами мережі. Коли вони виходять з локальної мережі, Sophos Endpoint продовжує забезпечувати їм повний захист у будь-якому місці. Політика оновлень та активність переглядів автоматично синхронізуються.

Ефект блискавки

Прозорий захист, який не сповільнює роботу користувачів.

Sophos Web Appliance

Неможливо не зазначити таку важливу перевагу Sophos Web Appliance  як його продуктивність. Навіть з використанням цього рішення користувачі, критично важливі веб-програми та процеси продовжують працювати у тому ж режимі і без затримок.

Миттєва видимість

Повні звіти та інтелектуальні інформаційні панелі миттєво відображають активність в мережі.

Sophos Web Appliance забезпечує звітування великої кількості даних без великих інвестицій у сервери та адміністратори баз даних. Ви отримуєте вичерпні звіти, які дають змогу розслідувати небажані події, а також інтелектуальні інформаційні панелі та сповіщення, які надають вам повну інформацію щодо всієї діяльності у вашій мережі.

Ви маєте можливість ознайомитись з:

  • Трафіком та подіями
  • Подіями безпеки, порушеннями політики та підозрілими діями користувачів
  • Продуктивністю та відповідальністю
  • Використанням додатків користувачами

Перевагами є:

  • Можливість налаштування параметрів звітування
  • Автоматизація запланованих звітів
  • Експорт звітів в CSV або PDF

Елементи управління

Контроль, який Вам потрібен для того, щоб Ваші користувачі були продуктивними та відповідали поставленим вимогам.

  • Всі необхідні інструменти, які дозволяють легко налаштувати політику, відповідати вимогам її дотримання, керувати продуктивністю, оптимізувати пропускну спроможність та забезпечувати безпеку своїх користувачів та організації в режимі онлайн.
  • Незалежно від того, чи хочете Ви просто заблокувати невідповідний вміст, або встановити більш ширші правила, такі як квоти часу або пропускної спроможності. Швидко та легко створюйте політику за допомогою користувача або групи, вибираючи необхідні Вам правила з десятків заздалегідь визначених категорій. Якщо ж обставини змінились – параметри можна легко замінити на необхідні.
  • Контроль над веб-програмами, який охоплює нові елементи керування соціальними веб-додатками для окремих функцій таких ресурсів як Facebook, YouTube та багато іншого.

Sophos Web Gateway гарантує, що Ваші користувачі не зможуть обійти політику за допомогою анонімних проксі-серверів або шляхом втручання з кінцевої точки.

Ви можете спробувати тестову версію продукту Sophos Web Gateway з офіційного сайту абсолютно безкоштовно!

Спробувати тестову версію

Або замовити консультацію для тестування будь-якого іншого рішення від компанії Sophos:

Замовити рішення

Пишіть нам, і ми проконсультуємо Вас, проведемо у Вас пілотний проект, надамо Вам інформацію про всі ціни і терміни виконання робіт та захистимо Вашу інформацію!

Інші продукти компанії Sophos:

  1. Sophos Intercept X
  2. Sophos EndPoint Protection
  3. Sophos XG Firewall
  4. Sophos UTM (iNUS Capsule)
  5. Sophos Email Gateway
  6. Sophos Home
  7. Sophos Mobile
  8. Sophos Clean
  9. Sophos Central

Отримати додаткову інформацію Ви можете також за номером  +380 50 705 82 24 та +380 67 589 42 70 або по електронній пошті sales@mogroup.com.ua

Даний матеріал підготовлений спеціалістами MO Group на базі публікацій закордонної преси.

Об авторе: Anastasia

оставьте ответ

Ваш электронный адрес не будет опубликован.