Захист бездротової мережі з Sophos Secure Wireless

Рішення від компанії Sophos, партнером №1 в Україні якої є компанія MO Group, забезпечують захист на будь-якому рівні: від мобільних пристроїв, до поштових систем і мережних шлюзів. Наразі високою популярністю користується бездротовий зв’язок, тому і питанню захисту у бездротових мереж приділено велику увагу. Пропонуємо Вам ознайомитись з рішенням від компанії Sophos – Sophos Secure Wireless, яке просте у встановленні і розгортанні та дозволяє без зайвих складностей управляти бездротовою мережею.

Просте розгортання

Розгортання точок доступу (Access Point) є простим. Створення мереж, реєстрації точок доступу та налаштування одного або кількох сайтів відбувається лише трьома простими кроками.

Підключення точки доступу до мережі, для з’єднання з Інтернетом
Пошук S/N та очікування LED індекатору ініціалізування стану піключення
Введення S/N (що знаходиться на точці доступу) та реєстрація.

Централізоване управління

Sophos Wireless можна легко використовувати як окремий продукт або як частину Вашого портфоліо хмарних рішень та керувати ним за допомогою Sophos Central.

Найкращий захист від новітніх загроз

Ви отримуєте чудову продуктивність бездротового зв’язку завдяки безлічі бездротових точок доступу. Sophos має моделі для використання в приміщенні та на вулиці, а також форм-фактори для різних сценаріїв та бюджетів розгортання.

Повне розуміння того, що відбувається

Отримання уявлення про те, що відбувається у бездротових мережах – це чи не найтяжче завдання для багатьох ІТ-адміністраторів. За допомогою Sophos Wireless можна легко визначити, які користувачі створюють найбільше навантаження загальний канал і зробити необхідні дії для підвищення загальної продуктивності.

Hotspots та гостьовий доступ

Надайте контрольований доступ до Інтернету для відвідувачів, підрядників та інших гостей у Вашій мережі. Використовуючи щоденний пароль або часові ваучери для доступу, Ви можете налаштувати гостьовий доступ через спеціальний портал з власними умовами обслуговування. Використовуйте перевірку автентичності корпоративного рівня для забезпечення безперешкодного доступу до потрібних ресурсів.

Виявлення шахрайських підключень

Sophos Wireless допомагає виявляти та класифікувати довірені та ненадійні точки доступу у Вашій мережі. Rogue AP Detection допомагає виявляти так звані атаки типу “evil twins”, які намагаються обдурити своїх користувачів і злочинним шляхом змусити підключитися їх до небезпечної мережі.

Бездротова масштабованість

З Sophos Wireless розширення вашої мережі стає настільки ж простим, як додавання додаткової точки доступу. Використання хмарної архітектури забезпезпечує адаптування мережі у відповідності до визначених бізнес потреб.

Планування покриттів

Дане рішення дозволяє створювати декілька точок доступу в системі та завантажувати плани поверхів для того, щоб отримати візуалізацію розміщення та охоплення периметру точками доступу перед використанням більш розширених інструментів планування.

  • Перегляд точок доступу з допомогою Google Maps
  • Використання реальних або змодельованих точок доступу на власних поверхових планах
  • Створення карти покриття приміщення перед встановленням самих точок доступу

Хмарна архітектура дозволяє Sophos додавати у свої рішення нові та розширені функції набагато швидше, ніж використання традиційних методів розробки програмного забезпечення.

Ви можете спробувати тестову версію продукту Sophos Wireless з офіційного сайту абсолютно безкоштовно!

Спробувати тестову версію

Або замовити консультацію для тестування будь-якого іншого рішення від компанії Sophos:

Замовити рішення

Пишіть нам, і ми проконсультуємо Вас, проведемо у Вас пілотний проект, надамо Вам інформацію про всі ціни і терміни виконання робіт та захистимо Вашу інформацію!

Інші продукти компанії Sophos:

  1. Sophos Intercept X
  2. Sophos EndPoint Protection
  3. Sophos XG Firewall
  4. Sophos UTM (iNUS Capsule)
  5. Sophos Email Gateway
  6. Sophos Home
  7. Sophos Mobile
  8. Sophos Clean
  9. Sophos Central
  10. Sophos Web Gateway

Отримати додаткову інформацію Ви можете також за номером  +380 50 705 82 24 та +380 67 589 42 70 або по електронній пошті sales@mogroup.com.ua

Даний матеріал підготовлений спеціалістами MO Group на базі публікацій закордонної преси.

Об авторе: Anastasia

оставьте ответ

Ваш электронный адрес не будет опубликован.