Splunk Light – комплексне рішення із захисту машинних даних для малих ІТ-середовищ

Одним з 12 брендів, офіційним партнером якого являється компанія MO Group, є Splunk. Їх рішення представляють собою програмне забезпечення для обробки та аналізу машинно-генерованих даних. Платформа, розроблена цією компанією, призначена для операційного аналізу та дає можливість детально вивчати машинні дані і отримувати інформацію, яка допомагає підвищити продуктивність, прибутковість, конкурентоспроможність та безпеку компанії.

Машинні дані – це ті, які дозволяють Вам робити інтернет-платіжки, замовляти таксі, це кількість пройдених Вами кроків, яка передається від Вашого фітнес-браслету до фітнес-профілю у хмарі, Ваш час прибуття на роботу, який відправляються до бази даних на сервер, коли Ви прикладаєте пропуск до турнікету. Машинні дані повсюди. Вони створюються абсолютно будь-якими пристроями – від літаків до світлофорів, від розумних годинників до ліфтів. Саме тому так важливо захищати їх від різного роду загроз.

Машинні дані існують у вигляді бітів. Вони дуже відрізняються від конфіденційних документів чи інших паперів. Їх не можна ні побачити, ні доторкнутись до них. Тому простий спосіб захистити інформацію шляхом «зачинення її у металевій шафі» не підходить. Компанія Splunk робить машинні дані доступними, зручними в роботі та корисними для всіх.

Рішення представлені на трьох рівнях: для підприємств, хмар та малих ІТ-середовищ. Сьогодні Вашій увазі пропонується Splunk Light – комплексне рішення для малих ІТ-середовищ, яке забезпечує автоматизацію пошуку та аналізу журналів даних.

Splunk Light

Splunk Light дозволяє прискорити рішення тактичних проблем за допомогою збору в реальному часі журналів даних з розподілених систем в одному місці, що дає можливість використовувати в подальшому потужні пошукові запити, динамічні сповіщення і панелі управління звітами для проведення аналізу в режимі реального часу – і все це за привабливою ціною, необтяжливою для Вашого бюджету.

Пошук і аналіз журналів даних в режимі реального часу

Splunk Light надає вам можливість попереджувального аналізу проблем і негайного вжиття заходів без необхідності ручного збору, організації та ретельного аналізу гігабайтів журналів даних.

  • Комплексний продукт для пошуку та аналізу журналів машинних даних, створений на базі технології Splunk
  • Робота з пошуком, звітами і сповіщенням у всіх журналах машинних даних з одного місця в реальному часі
  • Розроблено для малих ІТ-середовищ з можливістю безкоштовного завантаження, легкого налаштування і швидкою адаптацією до роботи з даними
  • Ціна в Інтернеті від $ 75 в місяць (сплачується щорічно)

Огляд продукту Splunk Light

Збір і індексування журналів даних

Індексування потокових журналів даних з усіх розподілених систем незалежно від їх формату і розташування: пакетні або призначені для користувача програми, сервери додатків, веб-сервери, додатки баз даних, віртуальні машини, операційні системи, датчики, хмарні сервери і багато іншого.

Пошук і дослідження

За допомогою зручної мови Splunk Search Processing Language (SPL™) Ви можете знайти будь-які дані. Splunk автоматично нормалізує різні формати даних і надає більш ніж 140 команд для статистичного пошуку, розрахунку показників і пошуку за спеціальними умовами з мінливим тимчасовим вікном. Збільшуйте і зменшуйте масштаб, щоб виявляти тенденції і закономірності автоматично. Отримані результати Ви можете деталізувати.

Зіставлення і аналіз

Splunk спрощує пошук взаємозв’язків між подіями і діями. Зіставляйте машинні дані на основі тимчасових показників, розташування або інших параметрів пошуку. Використовуйте команду Transaction для визначення таких пов’язаних подій, як транзакція або сеанс, і з’ясування причин невдалого завершення транзакцій. Команда Event Pattern Detection використовується для автоматичного пошуку частих або рідкісних шаблонів.

Візуалізація і звіти

Візуалізація тенденцій і характеристик в призначених для користувача панелях управління та звітах на всіх рівнях ІТ-інфраструктури. Подальший аналіз за допомогою накладення діаграм і елементів управління панорамування і масштабування. Отримання базових показників і сповіщень при досягненні порогових значень. Можливість персоналізації панелей управління і звітів будь-яким користувачем, а також спільний доступ до них в якості файлів у форматі PDF.

Моніторинг і оповіщення

Налаштуйте пошук для сповіщень в реальному часі, отримуйте автоматичні повідомлення по електронній пошті або RSS. Отримавши повідомлення, Ви зможете запобігти несправностям, відправивши SNMP-пастки або написавши в службу підтримки. Попередження можуть активізуватися на основі різних порогових значень, пов’язаних з тенденціями та іншими складними критеріями. Разом з попередженнями висилається додаткова інформація, яка допомагає аналізувати основні причини несправностей і вирішувати виниклі проблеми.

Переваги Splunk Light

Splunk Light може здійснювати збір та зіставлення журналів даних практично з будь-якого джерела, будь-якого формату або місця розташування і надавати Вам доступ до них з одного місця. Джерелами потокових даних можуть служити пакетні або призначені для користувача програми, сервери додатків, веб-сервери, додатки баз даних, віртуальні машини, операційні системи, датчики, хмарні сервери і багато іншого.

Splunk Light є ідеальним рішенням для пошуку та аналізу журналів даних в середовищах з одним сервером і числом користувачів до 5.

Ви можете замовити консультацію або тестування будь-якого рішення від компанії Splunk:

Замовити рішення

Пишіть нам, і ми проконсультуємо Вас, проведемо у Вас пілотний проект, надамо Вам інформацію про всі ціни і терміни виконання робіт та захистимо Вашу інформацію!

Отримати додаткову інформацію Ви можете також за номерами +380 50 705 82 24 та +380 67 589 42 70 або по електронній пошті sales@mogroup.com.ua

Даний матеріал підготовлений спеціалістами MO Group на базі публікацій закордонної преси.

Об авторе: Anastasia

оставьте ответ

Ваш электронный адрес не будет опубликован.