Компанія Splunk планує придбати VictorOps

Розробник рішень для аналізу та обробки машинних даних – компанія Splunk – придбає VictorOps, інструменти якого допомагають розробникам програмного забезпечення співпрацювати та вирішувати інженерні питання. Очікується, що ця угода завершиться до серпня місяця та коштуватиме Splunk’у близько 120 мільйонів доларів США.

Дуг Меррітт, генеральний директор і президент компанії Splunk, каже, що його компанія постійно працює в пошуках нових зв’язків та співпраць, які покращать процес забезпечення безпеки даних та підвищать переваги своїх клієнтів – таких як Coca-Cola, Hyatt та Zillow – використовуючи дані, які допомагають збирати та аналізувати рішення від Splunk.

“Що я весь час чую – це те, що дані є дійсно складними, але ми повинні ставати більш “data-driven” (дослівно – керовані даними)”, – сказав Меррітт, описуючи типовий спосіб відмови клієнта. Компанія Splunk націлена на вирішення цієї проблеми завдяки використанню технологій машинного навчання та автоматизації, сказав він.

Завдяки придбанню VictorOps, Splunk підвищує свою роль у гарячому сегменті програмного забезпечення, відомого як операції з розробки, або DevOps. Субдомен охоплює цілий ряд практик, які характеризуються швидким підходом до побудови програмних додатків.

Технологія, використовувана в “VictorOps”, об’єднує інженерів програмного забезпечення, щоб вони могли легко долати різноманітні технічні недоліки та проблеми, коли ті виникають. Система генерує сповіщення, виводить відповідних учасників у групові чати, представляє відповідні документи та зберігає детальні записи, оскільки команди працюють с проблемами кодування.

“Люди, які публікують код, повинні вчасно зрозуміти, якщо щось піде не так, та виявити помилки в попередньому кодуванні чи публікації, перш ніж вони фактично відправлять готове рішення”, – сказав Меррітт. Технологія VictorOps допоможе програмістам уникати повторення минулих помилок, додав він.

Сповіщення Splunk в програмному забезпеченні управління інцидентами VictorOps

Останнє придбання компанії Splunk обійшлось їй у 350 мільйонів доларів США та являло собою Phantom Cyber – стартап з кібербезпеки, який допомагає автоматизувати відповіді ІТ-груп на загрози безпеці. Меррітт зазначив, що набори інструментів “VictorOps” і “Phantom ” можуть добре поєднуватись один з одним, оскільки продукт Phantom історично не мав такого роду механізму співпраці, який пропонує “VictorOps”.

Як і у випадку з Phantom, компанія Splunk мала багаторічне інтеграційне партнерство з компанією VictorOps, перш погодитись на її придбання.

Тодд Вернон, співзасновник та виконавчий директор VictorOps, заявив у своєму виступі, що співпраця зі Splunk принесе користь обом сторонам, допомагаючи їм “швидко вирішити і навіть запобігти проблемам, які погіршують зацікавленість клієнтів”.

Заснована у 2012 році, компанія VictorOps виросла на загальну суму 36,3 мільйонів доларів США на приватній ринковій оцінці в розмірі 57,7 мільйонів доларів США, у тому числі залучених коштів, за даними, отриманими Pitchbook. Інвестори VictorOps включали такі компанії як Shea Ventures та Costanoa Ventures, обидві з них базуються у так званій “Силіконовій долині”.

VictorOps має близько 90 співробітників, яких, як сказав Меррітт, він планує зберегти. За словами Меррітта, це придбання допоможе компанії Splunk поширити своє розташування у такі райони як Боулдер та Денвер, штат Колорадо.

Компанія Splunk, яка очікує на придбання, не зупиняється лише на VictorOps. Перш ніж придбати Phantom Cyber, Splunk купила у жовтні менш конкуруючу фірму Rocana. Умови даної угоди не розголошувалися.

Така співпраця компанії Splunk з іншими світовими спільнотами, які так чи інакше пов’язані з забезпеченням інформаційної безпеки, дозволяє їй розширювати свої кордони, поліпшувати засоби захисту та пропонувати своїм клієнтам все більше нових рішень.

Ви можете замовити консультацію або тестування будь-якого рішення від компанії Splunk за лічені хвилини:

Замовити рішення

Пишіть нам, і ми проконсультуємо Вас, проведемо у Вас пілотний проект, надамо Вам інформацію про всі ціни і терміни виконання робіт та захистимо Вашу інформацію!

Отримати додаткову інформацію щодо рішень компанії Ви можете також за номерами +380 50 705 8224 та +380 67 589 42 70 або по електронній пошті sales@mogroup.com.ua

Даний матеріал підготовлений спеціалістами MO Group на базі публікацій закордонної преси.

Об авторе: Anastasia

оставьте ответ

Ваш электронный адрес не будет опубликован.