Додатки та надбудови для Splunk

Платформа Splunk, яка представлена у трьох основних варіантах – Splunk Enterprise для великого бізнесу, Splunk Light для малих підприємств та версія у форматі хмарного сервісу Splunk Cloud, – призначена для імпорту та індексації практично будь-яких машинних даних та містить в собі потужні функції пошуку та аналізу, які дозволяють компанії, що використовує це рішення, миттєво отримувати максимальну вигоду з усієї наявної інформації. Компанія Splunk також пропонує користувачам своїх продуктів сотні додатків та налаштувань для розширення можливостей платформи Splunk з готовими до використання найрізноманітнішими функціями – від оптимізації збору даних та моніторингу системи безпеки до інформаційних технологій, управління і багато іншого.

Додатки

Візуалізація, аналіз і прийняття рішень

Зручний інтерфейс та безліч функцій для миттєвого вирішення типових завдань, що містять додатки Splunk, спрощують та оптимізують роботу користувача, забезпечуючи доступ до даних і функцій всієї платформи. Готові панелі моніторингу, звіти, повідомлення та робочі процеси, деталізований аналіз даних для просунутих користувачів, інтерактивна аналітика для бізнес-користувачів – все це стає доступним з використанням додатків Splunk.

Надбудови та налаштування

Оптимізований збір даних

Призначення надбудов – імпорт та обробка даних з будь-якого джерела. Користувачі отримують набір докладних даних, готових до аналізу або використання в додатках. Ще одним способом використання надбудов є розширення платформи Splunk з урахуванням потреб кожного користувача. Ви отримаєте: сотні стандартних джерел даних, автоматичний вибір, ідентифікація та маркування полів, збагачення даних за рахунок інших джерел інформації.

Бібліотека Splunkbase

Бібліотека Splunkbase, яка містить сотні додатків і надбудов, розроблених Splunk, його партнерами і співтовариством користувачів, довзоляє знайти додаток або надбудову для практично будь-яких джерел даних і потреб або просто створити власний додаток за допомогою порталу для розробників.

Одним з таких додатків є Hunk: Splunk analytics for Hadoop, про який ми писали в минулій статті.

Всі можливі додатки Ви можете переглянути в бібліотеці Splunkbase на офіційному сайті Splunk.

Замовляйте консультацію та тестування будь-якого рішення від компанії Splunk за лічені хвилини:

Замовити рішення

Пишіть нам, і ми проконсультуємо Вас, проведемо у Вас пілотний проект, надамо Вам інформацію про всі ціни і терміни виконання робіт та захистимо Вашу інформацію!

Отримати додаткову інформацію щодо рішень компанії Ви можете також за номерами +380 50 705 8224 та +380 67 589 42 70 або по електронній пошті sales@mogroup.com.ua

Даний матеріал підготовлений спеціалістами MO Group на базі публікацій закордонної преси.

Об авторе: Anastasia

оставьте ответ

Ваш электронный адрес не будет опубликован.