Splunk Enterprise в AWS

Що таке AWS?

Amazon Web Services (AWS) являє собою безпечну платформу хмарних сервісів, яка надає обчислювальні потужності, доступ до сховищ, баз даних, послуг доставки контенту і інші функціоналі можливості, які допомагають в масштабуванні і розвитку бізнесу. Мільйони клієнтів, які використовують переваги хмарних продуктів і рішень AWS для створення великих програм, отримують підвищену гнучкість, масштабованість та надійність.

Хмара AWS являє собою широкий набір інфраструктурних сервісів, таких як надання обчислювальних потужностей, різних варіантів зберігання даних, мережевих рішень і баз даних, пропонованих як різні послуги: у міру необхідності, з доступністю протягом декількох секунд, з оплатою за фактом споживання.

Splunk в AWS

Організації впроваджують Amazon Web Services (AWS), щоб скористатися економічними та управлінськими перевагами загальнодоступних хмарних систем. Деякі організації використовують для AWS технологію «програмне забезпечення як послуга», інші встановлюють власне програмне забезпечення для роботи в конфігурації «інфраструктура як послуга». Splunk Enterprise – це відмінний вибір для таких замовників:

  • Використання Splunk Enterprise на AWS для відстеження навантаження як в локальних, так і в хмарних системах
  • Отримання даних операційної аналітики в реальному часі без використання додаткового обладнання
  • Нарощення розгортання Splunk Enterprise та керування масштабуванням AWS

Чому варто обрати саме Splunk Enterprise для AWS?

Splunk Enterprise ідеально підходить для розгортання в AWS. Це автономне рішення можна легко розгорнути на будь-якому екземплярі EC2 (Elastic Compute Cloud (Amazon EC2) – це веб-сервіс, що надає безпечні масштабовані обчислювальні ресурси в хмарі).

Миттєвий доступ до інфраструктури

AWS забезпечує миттєвий доступ до інфраструктури, що дає можливість працювати з пробною або повнофункціональної версією Splunk Enterprise без необхідності купувати додаткове обладнання.

Легке масштабування

AWS забезпечує високу продуктивність і надійність, незалежно від розмірів підприємства, що дозволяє розширювати середовище Splunk і додавати нові сценарії застосування.

Глобальна доступність

Глобальні можливості AWS дають змогу безпроблемно розширювати розгортання Splunk Enterprise по всьому світу. Доступ до операційної аналітики по всьому світу може бути отриманий без необхідності створювати свій центр обробки даних.

Шаблони AWS для хмароутворення

Вбудовані шаблони AWS використовуються для хмароутворення та автоматизують розгортання Splunk Enterprise. Легко налаштовуйте середовище на основі одного або декількох вузлів за допомогою встановленого додатка Splunk для AWS.

Завантажуйте додаток Splunk для AWS на офіційному сайті компанії.

Замовляйте консультацію та тестування будь-якого рішення від компанії Splunk за лічені хвилини:

Замовити рішення

Пишіть нам, і ми проконсультуємо Вас, проведемо у Вас пілотний проект, надамо Вам інформацію про всі ціни і терміни виконання робіт та захистимо Вашу інформацію!

Отримати додаткову інформацію щодо рішень компанії Ви можете також за номерами +380 50 705 8224 та +380 67 589 42 70 або по електронній пошті sales@mogroup.com.ua

Даний матеріал підготовлений спеціалістами компанії MO Group на базі публікацій закордонної преси.

 

Об авторе: Anastasia

оставьте ответ

Ваш электронный адрес не будет опубликован.