Компанія SOPHOS отримала нагороду CRN Best Partner Website 2018

Компанія Sophos вже багато років займає передові позиції в безлічі рейтингів кращих компаній-розробників програмного забезпечення. У січні цього року компанія опинилась в трійці лідерів Magic Quadrant Gartner для платформ із захисту кінцевих точок, та вже на минулому тижні отримала нагороду від CRN Sales & Marketing Awards 2018: партнерський портал Sophos був названий кращим партнерським веб-сайтом 2018 року.

Далі зі слів CRN:

“CRN Sales & Marketing Awards визнають і винагороджують досягнення тих людей і команд, які відповідають за те, щоб зробити IT-канал Великобританії дійсно чудовим … ці нагороди визнають їхні зусилля. CRN Sales & Marketing Awards буде зосереджена на інноваціях, еволюції та розвитку; якості, до яких повинні прагнути всі продавці, дистриб’ютори та торговельні посередники.”

Партнерський портал Sophos надає своїм партнерам (в тому числі і компанії MO Group, яка вже не перший рік є партнером компанії Sophos №1 в Україні) усі матеріали, необхідні для підтримки своїх клієнтів: від детальної інформації про продукти та практичних посібників, до підготовки та раннього оновлення майбутніх випусків продуктів.

Партнерська програма Sophos дозволяє партнерам розширювати свою базу користувачів і отримувати значний прибуток. Партнери можуть відображати мобільні, серверні, шифрувальні, електронні, бездротові, мережеві, кінцеві точки і продукти безпеки брандмауера.

Sophos має різні вимоги і системи винагороди для різних категорій філій: “Срібні партнери” повинні продавати і просувати продукти Sophos; “Золоті партнери” крім продажів і рекламних акцій повинні отримати сертифікати, які демонструють свою компетентність (компанія MO Group має понад 10 таких сертифікатів); і “Платинові партнери”, які отримують максимальний прибуток і вигоди в обмін на велику кількість продажів, які вони виробляють.

Компанія Sophos постійно розробляє та вдосконалює портал, щоб забезпечити його корисність, просту у використанні та повну комплектацію останніми новинами, інструментами та інформацією. Нагорода CRN Best Partner Website 2018 є свідченням якості партнерського порталу Sophos!

Якщо Ви не плануєте ставати партнером компанії Sophos, а прагнете просто використати їх рішення для захисту своїх даних чи Вашого бізнесу, переходьте на наш сайт Sophos Ukraine, обирайте рішення, яке підходить саме Вам та пишіть нам!

Замовити рішення

Якщо у Вас виникли складнощі при виборі необхідного рішення, зателефонуйте нам чи надішліть письмо на пошту і ми допоможемо Вам обрати продукт, який задовольнить Ваші потреби!

Отримати додаткову інформацію Ви можете за номерами   +380 50 705 8224 та +380 67 589 42 70 або по електронній пошті sales@mogroup.com.ua

Даний матеріал підготовлений спеціалістами MO Group на базі публікацій закордонної преси.

Об авторе: Anastasia

оставьте ответ

Ваш электронный адрес не будет опубликован.