Нове рішення від компанії Sophos – Intercept X for Server

Сьогодні ми пропонуємо Вашій увазі продукт “наступного покоління” від компанії Sophos, який завдяки технології глибокого навчання забезпечує постійну еволюцію захисту серверів від кібер-загроз та різного роду атак – Intercept X for Server.

Інформацію взято з офіційного сайту компанії Sophos, партнерами якої є компанія MO Group. Переглянути оригінал статті Ви можете за посиланням

Потужний, серверно-орієнтований захист

Intercept X for Server надає своїм користувачам захист критичних даних незалежно від того, де ці дані знаходяться – на фізичних та віртуальних серверах або у хмарі. Це рішення використовує комплексний підхід до захисту даних, який включає в себе такі заходи захисту:

Глибока пізнавальна нейронна мережа

Постійно оновлювана модель штучного інтелекту, яка шукає підозрілі атрибути потенційно шкідливого коду;

Захист від експлуатації вразливостей

Захист від експлуатації вразливостей браузера, плагіну або вразливостей, основаних на Java, навіть якщо Ваш сервер не повністю оновлений;

Аналіз причин

Виявляє хто, що, коли, де і як була виконана атака, що дає змогу постійно вдосконалювати рівень безпеки;

CryptoGuard і WipeGuard

Автоматично виявляє та припиняє небажані спроби шифрування, а також MBR атаки, що руйнують систему;

Анти-хакерські можливості

В режимі реального часу запобігає широкомасштабним методам хакерського втручання, таким як збирання облікових даних, обхід заходів безпеки та кодування;

Блокування серверу

Знижує рівень атаки шляхом забезпечення можливості запускати та налаштовувати на сервері лише відомі та довірчі виконувані програми.

Огляд Intercept X for Server

Intercept X for Server використовує найсучасніший захист, включаючи глибоке виявлення шкідливих програм, профілактику вразливих місць та технології, призначені для зупинки “програм-вимагачів” та завантаження записів. Створені спеціально для Intercept X for Server, функції Server Lockdown та Cloud Workload Discovery забезпечують збереження конфігурацій серверів не залежно від того, де вони знаходиться.

Зупинення експлуатації вразливостей та стійких атак в режимі реального часу

Експлуатаційні атаки в середовищах сервера можуть бути руйнівими і часто їх не можна виявити за допомогою традиційних технологій захисту серверів. Intercept X for Server призначено для того, щоб зупинити навіть найбільш наполегливих хакерів від експлуатації вразливостей засобами, які спрямовані на збирання облікових даних, залишаючись при цьому прихованими, або тими, що розроблені для переміщення через мережу між системами та додатками.

CryptoGuard зупиняє шкідливе програмне забезпечення

CryptoGuard захищає сервери, зупиняючи шифрування даних і відновлюючи будь-які зміни до попередньо відомих безпечних станів. З Root Cause Analysis виявлення та виправлення загрози є простим для розуміння та допомагає скоротити час реакції на інцидент експоненціально.

Виявляйте та забезпечуйте захист і сумісність AWS та Azure Workloads

Збільшуйте видимість робочих навантажень сервера, що працюють в Amazon AWS або Microsoft Azure, та дотримуйтесь послідовної політики безпеки в локальних та хмарних середовищах.

Відео з офіційного сайту компанії Sophos

Синхронізована безпека

Синхронізована безпека є найкращою серед аналогів системою безпеки. Вона поєднує в собі інтуїтивно зрозумілу платформу безпеки з продуктами, що мають безліч нагород, які активно працюють разом, щоб блокувати додаткові загрози та надати вам унікальний захист.

  • Інтеграція в реальному часі інформації між серверами, кінцевими точками та брандмауерами
  • Захист кінцевих користувачів від доступу до потенційно скомпрометованих серверів та обладнаних програм
  • Створення простих, зрозумілих статистичних даних та автоматичних рішень щодо синхронізованих продуктів

Блокування сервера одним кліком

Отримайте потужні зміни та контролюйте управлінські можливості шляхом віднесення програм до “білого списку” та недопущення несанкціонованої конфігурації сервера.

  • Білий список надійних програм за допомогою одного кліку та блокування незатверджених змін у сервері
  • Автоматичне додавання винятків для загальних серверних додатків, щоб зберегти час встановлення адміністраторів та допомогти зменшити помилкові позитиви
  • Автоматичне керування довіреними постачальниками та оновлення їх у білому списку

Переглянути інші доступні рішення компанії Sophos Ви можете на офіційному сайті Sophos, або, для зручності, на нашому сайті, присвяченому рішенням від компанії Sophos.

Замовити консультацію або тестування Ви можете у нас, оскільки ми є офіційним партнером компанії Sophos:

Замовити рішення

Пишіть нам, і ми проконсультуємо Вас, проведемо у Вас пілотний проект, надамо Вам інформацію про всі ціни і терміни виконання робіт та захистимо Вашу інформацію!

Отримати додаткову інформацію Ви можете також за номерами +380 50 705 8224 та +380 67 589 42 70 або по електронній пошті sales@mogroup.com.ua

Об авторе: Anastasia

оставьте ответ

Ваш электронный адрес не будет опубликован.