Захист мережі з NGFW від Forcepoint

Брандмауер – він же firewall – фільтрує трафік, який надходить у мережу, та з мережі, тим самим перешкоджаючи витоку конфіденційної інформації та потраплянню у мережу вірусів та шкідливого ПО.

Рішення NGFW від Forcepoint захищає корпоративні мережі за допомогою високопродуктивної технології безпеки, яка підтримує оновлення в режимі реального часу. Технологія забезпечує бездоганний захист від провідних технік обходу фаєрволів, а також забезпечує повноцінний захист функціями безпеки міжмережевого екрану «наступного покоління» (Next Generation Firewall) в будь-який час і в будь-якому місці мережі – в центрі обробки даних, на віддалених філіалах або на кордон мережі.

FORCEPOINT NGFW – Next Generation Firewall

Склад рішення від Forcepoint Stonesoft Next Generation Firewall (NGFW) налічує повний набір функцій безпеки, таких як: точне керування та контроль прикладних програм, система запобігання вторгнень, влаштований модуль віртуальних частин мережі, а також глибоку інспекцію пакетів. Крім цього, рішення включає в себе потужний захист, який декодує і нормалізує мережний трафік ще до того, як включається «інспекція», на усіх рівнях стеку протоколів з метою виявлення та блокування найрізноманітніших методів атак.

Блокування крадіжки даних

Крадіжка даних на рівні додатків тепер перестане бути небезпекою для підприємств, які використовують Forcepoint NGFW. Stonesoft NGFW автоматично та вибірково, на основі ретельного та контекстуального аналізу інформації, що передається, блокує мережний трафік, який надходить як зі стаціонарних комп’ютерів, так і від мобільних пристроїв, серверів, сховищ даних та інших кінцевих точок мережі. Захист від крадіжки даних на рівні додатків є єдиним рішенням, яке виходить за рамки звичайних міжмережевих екранів (МЕ) нового покоління, для попередження спроб крадіжки конфіденційної інформації з кінцевих пристроїв через неавторизовані програми, веб-додатки, користувачів чи комунікаційні канали.

Гнучкість при застосуванні

Уніфіковане програмне ядро дозволяє Stonesoft NGFW легко змінювати свою робочу роль від МЕ/VPN шлюзу до IPS чи навіть МЕ другого рівня в динамічно змінюваних умовах бізнесу. Уніфіковане програмне ядро також дозволяє оптимізувати обробку даних всередині пристрою, забезпечуючи значну перевагу в продуктивності, незалежно від ролі, яку виконує пристрій або кількості активних функцій безпеки. Рішення можна використовувати в різних варіантах: як програмно-апаратний комплекс, лише програмне рішення, віртуальний комплекс або як віртуальний контекст на програмно-апаратному пристрої.

Висока масштабованість та доступність

Forcepoint Stonesoft NGFW дозволяє забезпечити доступність та масштабованість трьома різними способами:

  • Влаштованими механізмами кластеризації в режимі «активний-активний»: до 16 пристроїв можуть бути з’єднані в спільний кластер, забезпечуючи бездоганну продуктивність та відмовостійкість для вимогливих сервісів безпеки, таких як інспекція пакетів на глибокому рівні чи VPN.
  • Прозоре переключення сесій: забезпечує унікальні доступність та налаштованість систем безпеки. Stonesoft NGFW підтримує прозоре переключення для різних версій програмного забезпечення та апаратних платформ всередині одного кластера.
  • Технологія MultiLink: розширює високу доступність за межу кластера на мережні потоки та VPN підключення. Також технологія забезпечує впевненість та надійність безвідмовних сервісів безпеки з високою продуктивністю для кожного сценарію використання.

Для аналізу мережного трафіку, Forcepoint Stonesoft NGFW використовує багаторівневі техніки виявлення загроз, ідентифікуючи додатки та користувачів на такому рівні, який дозволяє створювати політики безпеки у відповідності до бізнес правил.

Бездоганний захист

Спеціалізовані методи глибокого аналізу пакетів, в тому числі і такі нетипові механізми як нормалізація даних по всьому стеку протоколів та горизонтальна інспекція даних на основі потоків, дозволяють повністю нормалізувати потоки трафіку і тим самим допомагають виявляти різні аномалії, які пропускаються іншими міжмережевими екранами.

З Forcepoint Stonesoft NGFW Ви отримаєте: блокування спроб крадіжки даних з кінцевих точок; рішення, яке з легкістю адаптується до потреб саме Вашого підприємства та так сама легко масштабується зі зростанням бізнесу; рішення, яке оптимізує продуктивність співробітників та користувачів та знижує ТСО для мережевої інфраструктури та інфраструктури безпеки. Все це досягається з застосуванням таких функцій як: функція інтелектуального захисту, захист від крадіжки даних на рівні додатків, захист від новітніх технік обходу мережевий екранів, потужні функції централізованого керування та влаштовані функції IPSec та SSL VPN, великі можливості інтеграції в мережеву інфраструктуру і інфраструктуру безпеки та уніфіковане програмне ядро.


В складі компанії MO Group є сертифікований спеціаліст, який зможе проконсультувати Вас, відповісти на всі Ваші запитання та допомогти у налаштуванні даного рішення.

Замовляйте консультацію або тестування за лічені хвилини:

Замовити рішення

Отримати додаткову інформацію Ви можете також за номерами +380 50 705 8224 та +380 67 589 42 70 або по електронній пошті sales@mogroup.com.ua

Даний матеріал підготовлений спеціалістами компанії MO Group на базі публікацій закордонної преси.

Об авторе: Anastasia

оставьте ответ

Ваш электронный адрес не будет опубликован.