Надійний захист від Sophos Intercept X

Пропонуємо звернути Вашу увагу на флагман лінійки брендів Sophos – Sophos Intercept X. Вирішення  дозволяє зробити аналіз та отримати рекомендації щодо безпеки Вашої системи, дає можливість запобігти шифруванню даних, забезпечує захист від експлойтів та очищає шкідливий код і видаляє ключі реєстру, відрізняється приємною ціною та надійністю у використанні.

Зупиніть програми-здирники до того, як вони доберуться до файлів!
Програми-здирники – один з видів шкідливого коду, з яким сучасні організації зіштовхуються найчастіше. Такі програми шифрують файли користувача, а потім вимагають викуп за їх розшифровку, завдаючи величезних збитків бізнесу.
До складу антивіруса Sophos Intercept X входить підсистема CryptoGuard, що запобігає зловмисне несанкціоноване шифрування даних будь-якими програмами-здирниками, навіть якщо це довірений файл або процес, який був перехоплений. Після того, як здирник був виявлений, CryptoGuard повертає файли в початковий безпечний стан.

Причинно-наслідковий аналіз дозволяє зрозуміти характер загроз
Ви були атаковані! Як зловмисник пробрався всередину? Куди він подався? Що ще стало об’єктом атаки? І, найголовніше, що вам тепер робити? Sophos Intercept X допоможе відповісти на всі ці питання.
Ретельний експертний аналіз допомагає визначити першопричини атак і шляхи інфікування, потім система видає чіткі рекомендації щодо подолання наслідків зараження і зміцненню захисту для запобігання подібного розвитку подій в майбутньому.

Захист від експлойтів допомагає запобігти сучасні загрози
Унікальні алгоритми захисту, реалізовані в рішенні Sophos Intercept X, дозволяють виявити і знешкодити зловмисника ще до того, як він зробить перший крок.
Замість використання сотень мільйонів сигнатур відомих шкідників, Intercept X концентрується на відносно невеликій групі методів, що використовуються для поширення шкідливих програм. Такий підхід дозволяє захиститись від атак нульового дня ще до появи ознак атак.

Первозданна чистота
Разом з Intercept X поставляється засіб очищення від вірусів. На відміну від більшості традиційних інструментів, які просто видаляють файли шкідливих програм, Sophos Clean йде набагато далі, вичищаючи шкідливий код і видаляючи ключі реєстру, створені зловмисниками. Тобто очищений комп’ютер повернеться до стану, в якому він був до атаки. Не залишиться ніяких слідів.
Інструмент Sophos Clean входить до складу рішення Sophos Intercept X, а також продається як незалежний продукт.

Ознайомитись зі звітом (на англійській мові) можна за посиланням.

Спеціалісти компанії MO Group готові відповісти на всі Ваші питання, надати допомогу у впровадженні рішень Sophos Intercept X, провести консультацію щодо запуску пілотного проекту, надати інформацію про ціни та провести тестування за допомогою даного програмного продукту.

Об авторе: Alyona

оставьте ответ

Ваш электронный адрес не будет опубликован.