Захист робочих місць від Sophos EndPoint Protection

Спеціалісти компанії MO Group відмітили перспективне і актуальне вирішення EndPoint Protection від компанії Sophos, яке призначене для захисту робочого місця, шляхом блокування заражених web-сайтів і додатків, небезпечних URL-адрес, потенційно небажаних програм і шкідливих кодів, не даючи їм можливість з’явитися на робочому місці.

Це простий захист Вашого бізнесу:

  • Безпека всіх пристроїв.
  • Єдина проста консоль управління.
  • В інфраструктурі або в хмарі.

https://static-eu.insales.ru/files/1/1740/3417804/original/Endpoint-Protection-slide.gif

Результати незалежних досліджень
Компанія Forrester: “Рейтинг Sophos за шкалою дальнобачення вийшов за рамки шкали і став найбільш просунутим серед постачальників рішень по захисту робочих місць”.
Компанія Gartner: “Компанія Sophos – це лідер в Magic Quadrant для Endpoint Protection Platforms”.

Захист наступного покоління
Компанія Sophos створює новий підхід до безпеки. Sophos Endpoint блокує шкідливе програмне забезпечення (ПЗ) і віруси шляхом виявлення і запобігання прийомів та поведінки, які використовуються практично в кожному експлойті.
Антивірус Sophos Endpoint не покладається на сигнатури, щоб виявити шкідливе ПЗ. Це означає, що він ловить загрози «нульового дня» без шкоди для продуктивності пристрою. Користувач отримує захист ще до того, як ці експлойти у нього з’являться.

Шляхом зіставлення показників загроз Sophos Endpoint може блокувати заражені web-сайти і додатки, небезпечні URL-адреси, потенційно небажані програми і шкідливий код, не даючи їм можливість з’явитися на робочому місці.

Демаскування шкідливого ПО
Sophos Endpoint працює на пристрої в поєднанні з фаєрволом, що дозволяє виявляти та ізолювати скомпрометовані пристрої. Власна технологія Synchronized Security надає Sophos Endpoint додатковий контекст у вигляді інформації про те, що відбувається на мережевому рівні.

Поведінковий аналіз
Виявлення підозрілої поведінки дозволяє виявити шкідливе програмне забезпечення, яке спеціально створили для обходу традиційних рішень в області безпеки.
виявлення трафіку

Виявлення трафіку
Попередня фільтрація всього потоку інформації по протоколах HTTP / HTTPS, відстеження підозрілого трафіку і файлових шляхів процесів, які відправляють шкідливий трафік.
Інтеграція робочих місць і мережевих пристроїв

Інтеграція робочих місць та мережевих пристроїв
Миттєве і автоматичне взаємодія між робочим місцем і мережевим пристроєм дозволяє попередити підозрювану систему про те, що саме виявив міжмережевий екран, дозволяючи агенту на робочому місці негайно використовувати цю інформацію для виявлення процесу, що представляє загрозу.

Попрощайтеся з шкідливим ПЗ
Автоматичне видалення виявленого шкідливого ПЗ або ізоляція скомпрометованих пристроїв для запобігання більшої шкоди.
– Ізоляція – це частина процесу нейтралізації проблеми, яка полягає в розміщенні об’єкта в карантин для запобігання поширенню зараження. Якщо необхідно, рішення може навіть ізолювати скомпрометовані пристрої, поки не буде впевнене в їх безпеці.
– Усунення загроз – якщо рішення знаходить щось шкідливе, то просто видаляє його. Це найменше, що воно може зробити, і робить це просто, автоматично.
– Синхронізована безпека – зробила революційний прорив в області виявлення загроз завдяки автоматизації виявлення, дослідження та реагування на загрози. Час реакції на події зменшується в геометричній прогресії, що дозволяє перерозподілити ресурси з тактичного на стратегічний.

Повний контроль
Застосування політик фільтрації веб-трафіку, додатків, пристроїв і даних, завдяки безшовній інтеграції агента на робочому місці і хмарної консоллі управління.
– Web Control – примусова фільтрація web-трафіку на основі категорій як усередині корпоративної мережі, так і за її межами.
– Application Control – блокування додатків одним натисканням, реалізовано на базі категорій або назв.
– Device Control – керований доступ до знімних носіїв і мобільних пристроїв.
– Data Control Data-loss – запобігання втрати даних (DLP) за допомогою попередніх налаштувань або правил, призначених для користувача.

Ретельно продумана простота

Аналогічно Вашим улюбленим смартфонам або веб-додатків рішення Sophos Endpoint Protection надає розширені функціональні можливості в простому і інтуїтивно зрозумілому користувацькому інтерфейсі.
– Швидке і просте розгортання в хмарі або в локальній інфраструктурі.
– Політики за замовчуванням, налаштовані для забезпечення оптимального поєднання безпеки, зручності використання і продуктивності.
– Автоматичне видалення несумісних програм для захисту робочих місць.
– Налаштування розширених функцій, наприклад таких, як HIPS і контроль пристроїв, одним натисканням, що стає можливим завдяки постійному оновленню даних від SophosLabs.

Гнучке ліцензування та розгортання

Обидва запропонованих варіанти розгортання (в хмарі або локально) забезпечують неперевершену продуктивність і захист, а ліцензування виконується виходячи з кількості користувачів, а не пристроїв.
– Sophos Central – це єдина консоль для всіх продуктів Sophos з єдиними користувацькими політиками для різних пристроїв і платформ.
– Локальна інфраструктура – платформа управління Sophos дозволяє гранулярно налаштовувати рольові моделі адміністраторів і створювати звіти з використанням SQL інтерфейсу.

Фахівці команди MO Group завжди готові надати консультацію та підібрати найкращі рішення саме для Вашої компанії, провести запуск пілотного проекту та тестування, надати інформацію про ціни та термін виконання робіт.

Інші рішення компанії Sophos:

  1. Sophos Intercept X
  2. Sophos XG Firewall
  3. Sophos UTM (iNUS Capsule)
  4. Sophos SafeGuard Encryption
  5. Sophos Email Gateway
  6. Sophos Home 

 

Об авторе: Alyona

оставьте ответ

Ваш электронный адрес не будет опубликован.