Digital Guardian – Ваша платформа для захисту критичної інформації

Однією з найбільш надійних платформ для захисту критичної інформації фахівці компанії MO Group вважають платформу захисту від Digital Guardian, що забезпечує захист важливих даних в будь-якому місці та будь-який час.

Захист відбувається незалежно від структури або типу використання даних. Така платформа орієнтована на збереження та цілісність інформації від загроз із зовнішнього середовища та інсайдерських атак, а оцінка діяльності кінцевих користувачів є найкращим рішенням для безмежних мереж, що об’єднують багато фірм, їх підрядників та програмне забезпечення.

Платформа захисту складається з восьми складових, а саме:

  1.  Консоль управління — командне ядро забезпечення захисту інформації.Відкривається дозвіл для перегляду аналітики та панелі управління для поточних, судових та звітів, що призначені для користувачів. Управління технікою та політиками, їх створення, звітність та сповіщення, агенти для розгортання – все це також надає консоль управління.
  2. Перегляд та контроль даних — надає можливість огляду інформації та керування платформою «з коробки», тобто без політик, що заздалегідь визначені. Можливість перегляду всіх дій, пов’язаних з переміщенням та передачею інформації, захист endpoint від загроз, що виявляються на рівні мереж, попередження крадіжок даних через застосування політик, що стосуються використання пристроїв.
  3. Запобігання втрати даних на кінцевих точках (Endpoint DLP) — можливість затримати чи зупинити витік важливих даних з вашої фірми чи організації. Це автоматизована та покращена класифікація інформації в endpoint, контроль контента через платформу DLP, що є контентно-налаштованою, впровадження політик DLP в усіх вихідних (зовнішніх) каналах.
  4. Мережева платформа DLPприлад, який може бути як віртуальним так і фізичним, що робить порівняльний аналіз записів що надходять до баз даних та найточніше і найефективніше виявляє PII, PCI і PHI для оцінки і управління мережевими комунікаціями. Попередження втрати важливої інформації через мережу, оцінка та контроль всіма можливими каналами зв’язку.
  5. Розширений та вдосконалений захист від небезпеки — змога використання DLP-агента задля досягнення орієнтовані на інформацію підходу до виявлення загроз і відповіді на них. Збереження інформації незалежно від напряму вторгнення, зменшення навантаження на процес аналітики та збільшення можливостей обробки інциденту.
  6. Захист інформації в хмарних технологіяхплатформа захисту Digital Guardian має можливість інтегрування з провайдерами хмарних систем збереження інформації (Office 365 і Box). Технологія надає змогу як видалення, так і редагування чи шифрування важливих критичних даних на файлових серверах до того, як вони з’являться в хмарі. Абсолютно точне і чітке виявлення конфіденційної інформації в хмарних системах збереження інформації, безперервне завантаження файлів, автоматизоване коригування відповідно до політики фірми чи організації, автоматизоване сповіщення адміністратора і власника інформації в час проведення дій чи операцій з інформацією.
  7. Виявлення даних найточніша та найефективніша в галузі технологія викриття конфіденційної інформації в стані спокою в endpoint або у серверах у Вашій мережі і хмарних технологіях збереження інформації. Облік і аудит звітності вразливої та незабезпеченої захистом інформації, надання захисту критичних даних та дотримання конфіденційності.
  8. Білий список” додатків — найнадійніша система створення “білого списку” додатків для промислових систем управління. Можливість створення такого списку лише за декілька хвилин, затримання шкідливого програмного забезпечення ще до отримання доступу ним до системи, блокування несанкціонованих та невідомих додатків на робочих місцях, серверах, терміналах оплати та промислових системахCпеціалісти компанії MO Group можуть за телефонами +380 50 705 82 24 та +380 67 589 42 70 надати Вам всю необхідну інформацію про платформу для захисту даних від Digital Guardian, провести тестування й проінформувати з приводу цін та терміну виконання робіт.

Об авторе: Alyona

оставьте ответ

Ваш электронный адрес не будет опубликован.