The New XG Firewall by Sophos

Неперевершена безпека та простота

– Повний комплект захисту для мережі, бездротового зв’язку, IPS, VPN, WEB, електронної пошти, локальних і web-додатків.
– Автоматична ідентифікація та ізоляція заражених систем в мережі до тих пір, поки вони не будуть очищені.
– Безпрецедентна візуалізація, включаючи ризик користувачів і додатків, з індикаторами стилю трафіку і широкою звітністю.
– Уніфіковане управління політиками, легке та інтуїтивно-зрозуміле розроблення нових політик, наборів правил.
– Краща продуктивність в кожній ціновій категорії за допомогою апаратних пристроїв серії XG, що використовують технологію FastPath.

Миттєве відображення

Sophos XG Firewall забезпечує безпрецедентну видимість стану безпеки мережі, користувачів і додатків безпосередньо з нового центру управління. Користувач також отримає широку звітність і можливість додати Sophos iView для централізованої звітності відразу за кількома брандмауерами.

Зупиніть роботу “криптовымогателей”, бот-мереж та інших розширених загроз
Рішення Sophos XG Firewall, Sandstorm і Intercept X забезпечують максимальний захист від нових передових загроз, таких як  “криптовымогателей” (Ransomware). Працюючи разом вони автоматично ідентифікують, блокують і реагують на найостанніші загрози нульового дня. Це цілеспрямований і потужний захист, який користувач просто не зможе отримати з іншими рішеннями.
Sophos XG Firewall надає всі новітні передові технології, необхідні для захисту мережі від ботнетів (Botnets), зломів і розширених загроз (Advanced Threats). Користувач отримує розширений захист від загроз, IPS, пісочницю, захист web-сайтів та електронної пошти.

Хмарна пісочниця Sophos Sandstorm
Sophos Sandstorm використовує технологію “пісочниці” наступного покоління, надаючи користувачам додатковий рівень захисту від здирництва і цілеспрямованих атак. Рішення інтегрується з XG-брандмауером і хмарним сервісом, тому немає необхідності в додатковому устаткуванні. Це багато значить і для ціни рішення – користувач отримує всі переваги захисту корпоративного рівня, але не по ціннику для сектора Enterprise.

Автоматична реакція на інциденти
Sophos XG Firewall – єдине рішення мережевої безпеки, яке дозволяє повністю ідентифікувати джерело зараження в мережі і автоматично обмежувати доступ до інших мережевих ресурсів в якості відповіді на такі інциденти. Це стало можливим завдяки унікальному рішенню Sophos Security Heartbeat, яке ділиться телеметрією та інформацією про стан “здоров’я” між кінцевими точками Sophos і брандмауером.
Моніторинг мережевого здоров’я – XG Firewall не тільки контролює активність кінцевих точок в мережі, але також отримує статус працездатності безпосередньо з них. Тому користувач може бачити рівень “здоров’я” всієї своєї мережі в будь-який момент.
Визначення заражених систем – XG Firewall миттєво попереджає про зламані системи в мережі з повною інформацією, включаючи IP-адресу, ім’я користувача і процес. Тому немає необхідності шукати додаткову інформацію.
Автоматична ізоляція інфекції – XG Firewall унікально співвідносить “здоров’я” підключених кінцевих точок до мережі з правилами брандмауера, дозволяючи автоматично обмежувати доступ до чутливих ресурсів мережі з будь-якої зламаної системи до моменту її очищення.

Комплексний захист наступного покоління
XG Firewall об’єднує всі вдосконалені засоби управління мережею, захистом, користувачами і додатками, необхідні для забезпечення безпеки і відповідності вимогам.

Брандмауер думає як ви, тому вам не потрібно думати як брандмауер
Аналітики компанії Sophos переосмислили, як працюють правила брандмауера і призначені для користувача політики. У XG Firewall пропонується абсолютно нова уніфікована модель політики, яка дозволяє користувачеві бачити і управляти всіма своїми правилами і політиками в одному місці.

Потужне управління і масштабованість
Sophos XG Firewall пропонує повнофункціональне централізоване управління і звітність, а також унікальні можливості підключення філій (територіально-розподілені мережі) і найбільш гнучкі в галузі варіанти розгортання рішення по мережі.
Централізоване управління Sophos Firewall Manager дозволить моніторити, налаштовувати і адмініструвати всі брандмауери користувача в єдиній консолі.
Централізована звітність Sophos iView забезпечує повну видимість стану брандмауерів користувача з консолідованою звітністю і управлінням сховищами важливих даних журналу поза самих пристроїв.
Кластеризація та резервування – підтримка активно-активної і активно-пасивної кластеризації забезпечують масштабованість і безперервність бізнесу.
Гнучкі варіанти розгортання – користувач може вибрати варіант розгортання потрібного рішення з різних моделей пристроїв, віртуальних середовищ або навіть у вигляді установки ПО на своїй серверної апаратної Intel-платформі, за своїм вибором.

Об авторе: Alyona

оставьте ответ

Ваш электронный адрес не будет опубликован.