Новий потужний хмарний антивірус Panzor CloudAntivirus на ринку України

Майже кожен знає та використовує хмарні технології, розуміє їх переваги, зручність, доступність та захищеність.

Бездоганний захист забезпечує Panzor CloudAntivirus – нове потужне рішення, що вийшло на український ринок з 2017-го року. Panzor CloudAntivirus використовує хмарні технології, що дозволяють безперервно виявляти та захищати Ваш комп’ютер та мережу від найнебезпечніших кібератак, фішингу, здирництва, шкідливих веб-сайтів та посилань.

Масштабована потужність хмарної технології дозволяє використовувати Big Data, Machine Learning та Predictive Science, що надає Panzor можливість боротьби з сучасними комп’ютерними загрозами при захисті інформації, мереж та інфраструктури.

Перевагою Panzor є те, що ви можете обирати рішення безпеки, яке включає в себе компоненти та функції, які ви дійсно потребуєте та використовуєте (доступними є три версії продукту). Бездоганне, просте у використанні віддалене адміністрування та керування для будь-якої кількості комп’ютерів, серверів або інших кінцевих точок

Майже щодня створюється близько 160 тис. вірусів. І якщо Ваш антивірус не оновився хоча б один день, він автоматично стає марним, адже не може захистити Ваш комп’ютер від тисячів новостворених загроз. Використання хмарних технологій дозволяють виправити цю проблему.

Компанія MO Group, яка є партнером Panzor CloudAntivirus, пропонує гнучку систему знижок на хмарний антивірус фірми Panzor в залежності від кількості ліцензій. Перед придбанням можна замовити тестову версію, щоб переконатись в легкості використання та неймовірній потужності Panzor CloudAntivirus.

Замовити

Додаткову інформацію та консультацію Ви можете отримати за телефоном +380 50 705 82 24 та +380 67 589 42 70
або по електронній пошті panzor@mogroup.com.ua

 

Об авторе: Alyona

оставьте ответ

Ваш электронный адрес не будет опубликован.