Sophos

Компанія Sophos заснована в 1997 році та представлена офісами в регіонах США, Близькому сході та Індії, постійно розширює свою присутність на ринку. R&D і Global Support Management Centre знаходиться в Індії. На українському ринку лінійка UTM представлена продуктами серії CR15i, CR25ia, CR35ia, CR50ia, CR100ia, CR200ia та CR500ia.

Sophos почав виробляти антивірусні програми та продукти для шифрування майже 30 років назад. Сьогодні продукти Sophos допомагають захистити мережі, які використовують 100 мільйонів людей в 150 країнах та 100 000 підприємств, в тому числі Pixar, Under Armour, Northrop Grumman, Xerox, Ford, Avis та Toshiba.

В той час як ускладнюють ІТ-мережі, Sophos сконцентрований на збережені їх простої безпеки і надійності. Sophos знає, що правильна стратегія безпеки має включати в себе захист мереж, серверів і всіх пристроїв, що легко управляються через хмару.

Компанія Sophos – глобальний розробник UTM-пристроїв корпоративного класу. Основним його спрямуванням є забезпечення організацій різних масштабів, комплексного захисту від всіляких існуючих і нових інтернет-загроз, таких як віруси, шпіонські програми, фішинг, фармінг а т.д. з використанням широкого спектру обладнання з UTM функціональністю: UTM-брандмауерів, централізованою системою управління, логуванням і звітністю.

На сьогоднішній день компанія успішно впровадила більше тисячі рішень по всьому світу, здатні забезпечити безпеку компаній, що працюють в таких сферах, як промисловість, медицина, фінанси, роздрібна торгівля, освітні та великі державні організації.

Комплексний підхід компанії полягає в усуненні слабких місць в системах ІТ безпеки та підвищенні стійкості ІТ-інфраструктури. Після того, як ІТ інфраструктура стала невід’ємною частиною бізнесу компаній, вона стала більш схильна до різних кібер-атака та ризиків мережевої безпеки, яким раніше не були схильні тільки бізнес мережі: небезпечна або неправильна автентифікація, проникнення шкідливого програмного забезпечення для переривання ключових процесів і виявлення вразливостей в протоколах передачі даних.

Розроблені компанією інноваційні технології Layer 7 і Layer 8 дозволяють організаціям різних сфер (наприклад, сфери роздрібної торгівлі, готельного бізнесу, охорони здоров’я, освіти, банківським та іншим фінансовим установам, а також оборонним організаціям) реалізувати засновану на ідентифікації даних безпеку з видимістю в реальному часі і керуванням користувальницької і мережевою активністю.

В Sophos знають, що дуже «складні» рішення не такі вже й складні. Sophos вирішує проблеми безпеки з ясністю та впевненістю, знаючи, що проста безпека – це основа будь-якої роботи в мережі

Реальна допомога

Служба підтримки Sophos перевірена та схвалена незалежною організацією SCP (Service Capability & Performance Support Standard). Підтримку забезпечують 24/7 на англійській мові. Додаткові відділи підтримки зосереджені в Німеччині, Франції, Іспанії, Італії, Японії і на Філіппінах. Це означає, що ви можете поговорити з співробітником служби підтримки, який говорить на Вашій мові. Крім цього, співробітники компанії Смарт-Нетворк готові запропонувати підтримку у всіх країнах СНД російською і українською мовами.

Продукти, що працюють

Продукти Sophos дозволяють захистити кожну кінцеву точку мережі: від портативних комп’ютерів до віртуальних робочих станцій та серверів, а також веб трафік, електронну пошту і мобільні пристрої. Більш того, забезпечення ІТ-безпеки цих пристроїв стало можливим завдяки продуктам, які відповідають Вашим конкретним потребам. Sophos забезпечує безпеку Вашої мережі шляхом, який не може повторити ніхто інший.

Каталог продукції:

  1. Sophos Intercept X
  2. Sophos EndPoint Protection
  3. Sophos XG Firewall
  4. Sophos UTM (iNUS Capsule)
  5. Sophos Email Gateway
  6. Sophos Home
  7. Sophos Mobile
  8. Sophos Clean
  9. Sophos Central
  10. Sophos Web Gateway
  11. Sophos Secure Wireless
  12. Sophos Server Protection

Замовити рішення

Отримати додаткову інформацію Ви можете також за номерами +380 66 383 27 47 та по електронній пошті sales@mogroup.com.ua

 

Об авторе: Alyona

оставьте ответ

Ваш электронный адрес не будет опубликован.