Gemalto

Gemalto є публічною компанією, зареєстрованою в Нідерландах. Штаб-квартира розташована в Амстердамі, компанія працює в 43 країнах (дані на 2014 рік). Компанія утворилася в 2006 р після злиття Axalto і Gemplus.

Крім чіпових модулів Gemalto виробляє ключі (токени), різні види пластикових карт, в тому числі зберігають біометричну інформацію, обладнання для зчитування даних з них, розробляє ПО для роботи з такими пристроями.

Gemalto надає прості у використанні технології і послуги для бізнесу і державних проектів, ідентифікації і аутентифікації, для захисту даних таким чином, що вони залишаються в безпеці як в особистих пристроях, так і між пов’язаними з ними об’єктами або в хмарі.

Рішення Gemalto лежать в основі сучасного життя – від платежів до корпоративної безпеки та інтернету речей. Ми авторизуємо людей, транзакції і речі, шифруємо дані і створюємо програмне забезпечення, дозволяючи нашим клієнтам в більш ніж 180 країнах надавати надійні цифрові послуги мільярдам людей.

Компанія пропонує органам державного управління і влади, операторам бездротового зв’язку, банкам і підприємствам широкого спектру діяльності безпечні персональні пристрої, такі як:

  • модулі ідентифікації абонента (SIM),
  • універсальні карти інтегральної схеми (UICC) в мобільних телефонах,
  • банківські смарт-карти,
  • електронні паспорти, а також
  • USB-маркери для захисту ідентичності в он-лайн режимі.

Замовити рішення

Отримати додаткову інформацію Ви можете також за номерами +380 66 383 27 47 та по електронній пошті sales@mogroup.com.ua

 

 

Об авторе: Alyona

оставьте ответ

Ваш электронный адрес не будет опубликован.