Gartner назвав Sophos ЛІДЕРОМ серед платформ із захисту кінцевих точок

Компанія MO Group рада повідомити та привітати свого партнера Sophos з тим, що він отримав назву «Лідер» в Magic Quadrant Gartner для платформ із захисту кінцевих точок в 2018 році. Бути в трійці лідерів цьогорічного Magic Quadrant – це підтвердження поточних інновацій та вражаючих результатів Sophos Intercept X – найповнішого захисту кінцевих точок в галузі. Sophos був лідером у всіх десяти звітах Magic Quadrant Protection Endpoint Protection, з того моменту, як він був вперше опублікований, що, на нашу думку, є свідченням досвіду та невпинних спроб введення інновацій в безпеку кінцевих точок.

Sophos почав виробляти антивірусні програми та продукти для шифрування майже 30 років назад. Сьогодні продукти Sophos допомагають захистити мережі, які використовують 100 мільйонів людей в 150 країнах та 100 000 підприємств, в тому числі Pixar, Under Armour, Northrop Grumman, Xerox, Ford, Avis та Toshiba.

В той час як ускладнюють ІТ-мережі, Sophos сконцентрований на збережені їх простої безпеки і надійності. Sophos знає, що правильна стратегія безпеки має включати в себе захист мереж, серверів і всіх пристроїв, що легко управляються через хмару.

Компанія Sophos – глобальний розробник UTM-пристроїв корпоративного класу. Основним його спрямуванням є забезпечення організацій різних масштабів, комплексного захисту від всіляких існуючих і нових інтернет-загроз, таких як віруси, шпіонські програми, фішинг, фармінг а т.д. з використанням широкого спектру обладнання з UTM функціональністю: UTM-брандмауерів, централізованою системою управління, логуванням і звітністю.

На сьогоднішній день компанія успішно впровадила більше тисячі рішень по всьому світу, здатні забезпечити безпеку компаній, що працюють в таких сферах, як промисловість, медицина, фінанси, роздрібна торгівля, освітні та великі державні організації.

Компанія MO Group є партнером Sophos №1 в Україні. Наші спеціалісти завжди готові провести консультацію, розпочати пілотний проект, надати інформацію про всі ціни і терміни виконання робіт.

Каталог продукції:

  1. Sophos Intercept X
  2. Sophos EndPoint Protection
  3. Sophos XG Firewall
  4. Sophos UTM (iNUS Capsule)
  5. Sophos Email Gateway
  6. Sophos Home
  7. Sophos Mobile
  8. Sophos Clean
  9. Sophos Central
  10. Sophos Web Gateway
  11. Sophos Secure Wireless
  12. Sophos Server Protection
  13. Sophos Phish Threat

Замовити рішення

Отримати додаткову інформацію Ви можете за номерами   +380 50 705 82 24 та +380 67 589 42 70 або по електронній пошті sales@mogroup.com.ua

Об авторе: Alyona

оставьте ответ

Ваш электронный адрес не будет опубликован.